Autor: N1

Novi Sad
05.04.2017.
09:03 > 09:06
Skoro trećina svih suđenja u najvećim prekršajnim sudovima u Srbiji nikada ne dobije epilog.
  • Jasna

    05.04.2017 13:32
    Dzaba i p.presuda
    Dzaba i prekrsajna presuda kad je druga strana platezno mocnija pa potplati ili izvrsi uticaj na sudiju osnovnog suda. Kod mene u tri slucaja i u svakom slucaju je osudjena druga strana od strane prekrsajnog sudije, a sudija osnovnog suda naocigled snimaka , neusaglasavanje izjava svedoka suprotne strane i cinjenica da okrivljeni nije ni na jednu presudu prekrsajnu izjavio zalbu vec je platio kaznu ne uvazi ni u jednom slucaju prekrsajnu presudu i misljenje svog kolege. Sud izgubim na osnovnom a u obrazlozenju sudija navede da suprotna strana nije znala da ja posle prekrsajnog mogu da ga dalje tuzim. Sudija napise da je takvu izjavu dala suprotna strana i uvazi je, i donese oslobadjajucu presudu na osnovu toga. Dzaba nam i prekrsajna presuda kad tas prevagne tako gde ima vise raznih uticaja i svega samo ne pravde.
  • @milena

    05.04.2017 11:16
    Niko spolja ti/nam nece pomoci, ako za to nismo sposobni, onda nismo ni za sta
  • milena

    05.04.2017 10:29
    Da bi vas svet razumeo prevedite ovaj tekst na neki strani jezik i posaljite u neku stranu zemlju.Zasto nam je potreban prevod?Prosto je, vidite da ne mozemo sami da izadjemo na kraj sa ovakvim sistemom.Mi,obican narod zaista ne mozemo nista.To je vec dokazano.Trazimo pomoc.
    Sada zvucim kao "domaci izdajnik".Ne,varate se,treba ove stisnuti i sa spolja kao i odavde .
  • Monkey

    05.04.2017 09:58
    He, he, he...
    To se dogovori sa sudskom arhivom, prekršajaca.
    Nađu vaše prezime i koverta sa prijavom ide na dno. Uzima se sa vrha.
    Dok dođe na vrh, vaš čovek ponovo stavlja na dno. Kad isteknu 2 godine šalje se sudiji koji odbacuje zbog zastarelosti.
    Ali će da me mrze zbog ovog....
    Vreme je da poneko u Srbiji i nauči reda, za promenu.
    p.s.
    Ma, pustite to, kafanske priče, gde bi mi to radili?
  • LOL

    05.04.2017 09:48
    Ja zaista ne znam kako neko i ko moze da se izvuce od preksajne kazne zastarevanjem.Sve koje znam sud ih je navatao za gluposti ekspresno brzo i naplatio.Dok naravno kriminalci i javne licnosti slobodno setaju. O postarima da ne pricamo mrzi ih da donesu paket ili pismo na adresu a u blokce upisu pokusana dostava pa ti dokazi da nije.Vise puta sam imao prilike da se uverim u njihov ne rad. Cekam paket a on ne stize odlazim na postu i kazu niste bili na adresi a u kuci uvek nekog ima a nijeostavljeno obavestenje u sanduce..Cekam isplatu novca na adresi tri puta zaredom mi nisu isplatili zbog nekakvih gresaka pa uvek moram na posti da se svadjam sa njima. A kao slag na tortu kada sam se javio u vojni odsek kada sam primio poziv sacekala me informacija da ocekujem poziv sa suda posto se ja nisam odazvao na PRIMLJEN poziv prosle godine i to dva puta. Posle toga peripetije na prekrsajnom sudu i placanje kazne a sve zbog lenjog postara.
  • Kolega

    05.04.2017 09:15
    Zaposliti jos botova?
    Mislim da je resenje da to ne radi vise drzavna firma, vec da braca lepo otvori neku agenciju, naravno uz subvenciju drzave i da se lepo uzme jos malo novaca.
  • nsss

    05.04.2017 09:13
    nss
    izmedju ostalog i to je pravna vuciceva srbija zbog koje treba izaci na ulicu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna